| |
| عنوان
: نحوه پذیرایی روزهای برگزاری مراسم (کارگاه، همایش، اعیاد و مراسم های مذهبی...) به چه صورت است؟ |
|

سوال :
 |
|
|

جواب :
 |
میان وعده: 1- از ساعت 10:30 تا 11:30 2- برای همایش ها و مراسم های بزرگ رزرو سالن سلف سرویس از طریق روابط عمومی 3- تهیه مواد خوارکی و ظروف یکبار مصرف به عهده برگزارکننده(متقاضی) است. 4- نیروهای خدماتی (برای پذیرایی و نظافت) با مسوول خدمات هماهنگ شود. ناهار: 1- از ساعت 13:30 تا 15 2- برای همایش ها و مراسم های بزرگ رزرو سالن سلف سرویس از طریق دفتر روابط عمومی 3- برای استفاده از ناهار دانشگاه برگزاری کننده (متقاضی) با مدیریت امور دانشجویی و فرهنگی مکاتبه نماید. 4- نیروهای خدماتی (برای پذیرایی و نظافت) با مسوول خدمات هماهنگ شود. |
|